Liity jäseneksi

Jäseneksi voit liittyä tällä lomakkeella tai vaihtoehtoisesti sähköpostitse suomenfruktoosiintolerantikot@gmail.com.

Tarvittavat jäsentiedot nimesi lisäksi ovat postiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, syntymävuosi sekä onko sinulla HFI-diagnoosi vai oletko lähiomainen sekä varsinaisen sairastavan henkilön nimi.

Jäsenmaksu on vuonna 2022 20€. Lähetämme sinulle sähköpostitse viitenumerollisen laskun, kun olemme vastaanottaneet jäsenhakemuksesi.

Jäsenmaksun maksettuasi jäsenyys astuu voimaan, ja voit pyytää halutessasi liittymistä Facebook-sivuillemme yksityiseen Suomen fruktoosi-intolerantikot (HFI) ry -ryhmään.  Se on myös tiedotuskanava jäsenistöllemme nettisivujen ja sähköpostin lisäksi.